MÉS DE 50 ANYS AL SEU SERVEI


Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d'electrodomèstics. Electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, ??Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears. La filosofia de l'empresa es basa en 3 conceptes:

SERVEI

Oferir un tracte personal i directe als nostres clients, assessorant i oferint els serveis que necessiten: facilitats de pagament, transport gratuït, garantia dels productes, etc. per oferir en cada moment el producte més apropiat a les seves necessitats.

PROFESSIONALITAT

Formar i actualitzar contínuament als nostres comercials mitjançant seminaris de formació dels diversos productes, perquè puguin informar detalladament als usuaris de les novetats que es produeixen constantment al mercat.

COMPETITIVITAT

Oferir les millors marques en les diferents famílies de productes als preus més competitius del mercat, fent mensualment a les nostres botigues ofertes i promocions per als nostres clients. El nostre compromís és la qualitat dels productes que comercialitzem i la garantia de servei dels nostres venedors.