BLACK FRIDAY SOLIDARI 2022

 

El significat del nostre Black Friday Solidari

El Black Friday és una acció comercial que neix als Estats Units, i es fa el divendres després del dia d’Acció de Gràcies. Les botigues fan descomptes aquell dia, i només aquell dia, perquè històricament era un dia fluix de vendes i aquesta va ser una manera de revertir-ho.

Al nostre país és una promoció que es va importar l’any 2012, però no ha acabat d’encaixar mai, perquè aquí la campanya comercial per excel·lència és la de Nadal.

A Calbet no ens ha acabat de convèncer mai aquesta promoció i per això li donem una volta i ho enfoquem com una acció benèfica. És per això que el diem  Black Friday Solidari, una acció que forma part dels nostres valors i respon al compromís social de la nostra empresa.

Per cada descompte obtingut pels clients durant el Black Friday, ens vam comprometre a fer una donació per la mateixa quantitat al programa HOSPITAL AMIC de Sant Joan de Déu, un programa que té com a objectiu fer el més agradable possible l’estada dels infants a l’hospital.

Per fer-ho compten amb activitats com per exemple les teràpies assistides amb gossos. Aquests animals, tots ells ensinistrats pel Grup CTAC (Teràpia Assistides amb Cans), fan somriure, emocionar, relaxar als infants, i moltes vegades semblen entendre’ls millor que els adults.

És un programa que existeix gràcies al suport econòmic de donants particulars, empreses, entitats i administracions.

Aquest any a Calbet ens sentim molt orgullosos de posar el nostre granet de sorra, aportant la quantitat de 17.145,12€ per aquest gran projecte social, gràcies a la participació dels nostres clients, col·laboradors i tot l’equip humà de Calbet.

 

Moltes Gràcies!

 

 

Noticia-Consumidor
Reciclaje

 

¡El consumidor és la clau de l’economia circular!

 

A Calbet Electrodomèstics estem molt compromesos amb el Medi Ambient i el seu impacte social.

Ens preocupem per assumir la responsabilitat, no sols a nivel local o en relació amb els nostres propis objectius, sinó també en relació amb la població en general i amb els nostres clients.

Amb un enfocament cada vegada major en l'escalfament global, el canvi climàtic, la contaminació i el desaprofitament d'aliments, la consciència ambiental mai ha estat més important.

La sostenibilitat no és només un tema popular del qual tots parlem, sinó una cosa en la qual Calbet treballa activamente. Una estrategia té poc efecte si no va seguida d’una acció.

A Calbet apostem per les noves fabricacions que reduiexen l’energia, que fan servir biomaterials, plàstic reutilitzable, disminució de detergent, i és per això que ens esforcem per reduir la nostra petjada en la naturaleza pas a pas.

És per això que cada any reciclem més electrodomèstics que retirem de casa dels nostres clients. Només l’any 2020, vam reciclar 618 tones de RAEE (Residus Aparaells Elèctrics i Electrònics). I això suposa un 10% més que l’any anterior.

Així que ens alegrem de poder traslladar entre tots aquesta informació als consumidors i promoguem marques innovadores i respectuoses amb el Medi Ambient. 

A Calbet continuem treballant per a concienciar a les properes generacions a viure més saludablement que només és posible amb un planeta i existencia més sostenible.

Una part important que integrem a l'hora de donar-li més vida als nostres electrodomèstics són les Garanties. Amb elles podem allargar la vida de tots ells amb reparacions i no amb això haver de fer el canvi innecessari i per tant tenir menys impacte medi ambiental.

Calbet porta més de 70 anys en el mercat dels electrodomèstics i ho continuarem fent encaminats en un món més sostenible.

 

img2